Темні сорти шоколаду стимулюють викид ендорфінів ‒ гормонів щастя, покращують настрій і підтримують тонус організму Але шоколадом не тільки насолоджуються, але його й досліджують.
Секрети якісного шоколаду відкривала разом з чарівною жіночою аудиторією, більша частина з яких є внутрішньо переміщеними особами, доцент кафедри технологій харчових виробництв та ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі, кандидат технічних наук Аліна Гередчук.
Під час дружнього спілкування в ході проведення цікавого тренінгу, що відбувся в Центральній бібліотеці ПМТГ, розглянули особливості виробництва шоколаду, його якісні характеристики та деякі рекомендації щодо вибору корисних ласощів. Захід закінчився на «солодкій» ноті – дегустацією шоколаду від різних виробників за чашечкою запашної кави